The  Visit
behandeltafel
knuffelsteentjes
kleurenbloem
de praktijk
 
energetische behandelingen / reiki
spirituele ontwikkeling
edelsteenbehandelingen

| oplossing voor...   

Reiki en andere vormen van energetisch behandelen.

Algemeen

In deze praktijk zijn alle aangeboden therapieën gebaseerd op het principe dat vanuit een goede balans iedere keer een stap gezet kan worden naar heelheid.
Het is soms moeilijk zelf duidelijkheid te krijgen waarom de onbalans is ontstaan. Het is ook niet altijd nodig dit bewust te krijgen. Juist de reiki/ energetische behandelingen zijn er op gebaseerd dat de balans vanzelf weer ontstaat. Men kan weer verder.

Principe

Ieder mens loopt in zijn leven helaas tegen zaken aan waar je problemen mee hebt. Je werpt een weerstand ( blokkade ) op om er toch mee om te kunnen gaan. Dit zijn processen die al vanaf de geboorte spelen. Het is dus vaak moeilijk te weten waar de blokkades vandaan komen. Het is ook vaak niet relevant. Wel is het belangrijk dat ze verdwijnen. Toen waren ze misschien nuttig, maar nu niet meer. Je kunt je niet voorstellen hoeveel blokkades er in een mensenleven opgebouwd worden. Iedere blokkade is eigenlijk een verstoring in de energiehuishouding, maar staat eigenlijk ook voor een blokkade op het emotionele vlak.
Door de energie die tijdens de behandeling gegeven wordt, worden de blokkades één voor één opgelost. Dat dit dus op alle fronten een verandering met zich mee zal brengen is duidelijk.
Dat dit in jouw tempo moet gebeuren zodat je dit proces van verandering ook aankunt, mag duidelijk zijn.
helende handen
Reiki in het Chinees


Het mooie van deze reiki/energetische behandelingen is dat jouw lichaam bepaalt welke energie er nodig is om in jouw tempo te kunnen loslaten en te groeien.
Ik ben bij deze behandelingen alleen een doorgeefkanaal van de energie die voor jouw groei nodig is.
Het reiki kanaal is een van de kanalen die bij mij geopend is.

Door mijn eigen groei, met hulp van de goddelijke wereld, zijn er veel meer doorgeefkanalen open gegaan. Ieder geopend energiekanaal heeft zijn eigen kwaliteiten, maar allen zijn erop gericht blokkades los te maken.
Ieder opgeloste blokkade is weer een stap naar heelheid, naar wie we in werkelijkheid zijn.

Oplossing voor....

Omdat energetische behandelingen op alle niveaus werken, fysiek, emotioneel, mentaal, etherisch en spiritueel, is het ook niet specifiek aan te geven waar het een oplossing voor is.
Ervaring uit de praktijk leert dat het lijstje met klachten dat bij het eerste bezoek wordt gemaakt, na een aantal behandelingen deels is verdwenen, of klachten zijn duidelijk verminderd. Dit kunnen zowel lichamelijke als andere klachten zijn. De kwaliteit van leven wordt als beter ervaren.

Omdat de veranderingen geleidelijk gaan ( het is geen pilletje ) ziet de omgeving de veranderingen vaak eerder dan de cliënt zelf. Het is een verandering naar het oorspronkelijk normale gedrag.

De behandeling.

De behandeling kan bestaan uit een stoelbehandeling. Dit kan gedaan worden om specifieke delen met problemen te behandelen.
De voorkeur gaat uit naar een totaalbehandeling.
Op een behandeltafel wordt via de handen energie gegeven in de aura of op het lichaam.
Dit is afhankelijk van de wens van de cliënt.
De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Omdat de energie ook door de kleding heengaat, is het uittrekken van de schoenen voldoende.

>> naar boven <<

webdesign: Gubbens ICT